Зібрано підписів

Кількість днів

Заголовок петиції

Сприяти прискоренню вирішення питання надання квартири Паралімпійському чемпіону Максиму Яровому

ПІБ ініціатора: Миколаївська обласна адміністрація
    Статус: Підтверджена
    Петиція №2
    Дата початку збору підписів: 27.10.2018 20:58

Суть електронної петиції

Миколаєвець Максим Яровий, приймаючи участь у зимовій Паралімпіаді-2018, завоював дві медалі: «золоту» - в лижній гонці на дистанції 15 кілометрів, а також «бронзову» - в лижній гонці на дистанції 7,5 кілометрів.
    20 квітня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів зустріч з тріумфатором зимової Паралімпіади-2018 Максимом Яровим. Під час зустрічі з чемпіоном, миколаївський міський голова підняв питання того, що має намір поліпшити житлові умови Максима Ярового і планує подарувати йому квартиру. Більш того, він зазначив, що у міста Миколаєва вже є квартира, яку можна передати чемпіону. Але для остаточного розв'язання цього питання, як зазначив міський голова, потрібно вирішити деякі організаційні моменти. Мова йшла про те, що Яровому планують подарувати квартиру, яку купили за державні гроші та на її передачу чемпіону потрібен дозвіл Кабінету Міністрів України. Однак, оперативно розв'язати це питання досі не вдалося.
    26 жовтня 2018 року, під час спілкування з головою Миколаївської ОДА Олексієм Савченком в рамках проекту #МаюСилуВідповідати, журналісти підняли "квартирне" питання Максима Ярового.
    Ми, що підписали дану петицію, просимо Голову Миколаївської державної адміністрації долучитися до процесу та сприяти прискоренню вирішення питання надання обіцяної миколаївським міським головою квартири чемпіону Паралімпіади-2018 Максиму Яровому.

Авторизуватися, щоб підписати

поширити електронну петицію:

перелік осіб, які підтримали петицію